BRILIÁNS BOROK – BRILIÁNS DÍJAK

21 értékes díj, Prestige Reserve-Caprice Diamond AwardA kiváló minőségű magyar borok támogatása céljából a Prestige Reserve, és a már több mint 10 éve Magyarországon működő, Európa legnagyobb gyémánt és ékszerközpontja a Caprice együttműködési megállapodást kötött.

A Caprice 2014-től a következő években, 7 kategóriában (fehér fajtabor, fehér cuvée, vörös fajtabor, vörös cuvée, rosé/siller, késői szüret/szamorodni, aszú) minden kategória első 3 helyezett borának díjazására egy-egy gyémántokkal ékesített medaillon d’or-t ajánlott fel, amelynek átadására az éves, decemberi díjosztón kerül sor.

Mint azt eddig is tudtuk, a gyémánt a nők legjobb barátja, valamint örökéletű ékszer, de mostantól azt is tudjuk, hogy a Caprice a borászok és borkedvelők legjobb barátja is. Arik Herman Úr a Caprice tulajdonosa nagy rajongója a magyar boroknak, amit ezen az úton, az értékes díjak felajánlásával is szeretne kifejezni.

Mind a bornál, mind pedig a gyémántnál nagyon fontos szerep jut a ritkaság, az egyediség, a tisztaság, a csillogás, a tökéletesség, az esztétikai-élvezeti élmény, az időtállóság, a kézművesség, mint maradandó értékek megjelenítésének. A nyertes borok védjegyében is megjelenik a Caprice Diamond Award kifejezés, amely szimbolizálja a briliáns borok és a briliánsok egymásra találását.

2014-ben érdemes lesz még több csúcsbort nevezni a Prestige Reserve megmérettetésre, mert a mezőny 7 kategóriára bontásával növeltük annak az esélyét, hogy a borod egyike legyen a 21 szerencsés nyertesnek.